Сряда, 28 Сеп 2022
            
Темида

Осъдиха условно мъж за детска порнография

  28.08.2019 13:12
Осъдиха условно мъж за детска порнография

По обвинение на Районна прокуратура – Елена и след  одобрено от съда споразумение, осъдиха мъж за държане на порнографски материали.Подсъдимият Г.Т. е признат за виновен и осъден за това, че за времето от неустановена дата през 2016 г. до ноември 2017 г., с неустановен IP адрес успял да склони пет деца по 14-годишна възраст да гледат и да участват в порнографски сцени.  Той се представял във „Фейсбук“ и „Скайп“  под името „Заек с витамин – С“.
Осъден е и по обвинение, за това, че на 31.01.2018 г.,  в еленско село, в ползван от него имот, държал за себе си чрез информационна технология - върху дисково пространство на преносим компютър, на дисково пространство на карта памет и на вътрешно хранилище на мобилен телефон „Samsung“, порнографски материали, представляващи 203 файла със снимки и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи открито сексуално поведение, за създаването на които са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18 години.
За извършените деяния е осъден на девет месеца лишаване от свобода, изпълнението на което на основание чл. 66 от НК е отложено за срок от три години и  глоба  200 лв., която да заплати в полза на държавата. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

 


Ключови думи
порно съд
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати