Понеделник, 15 Мар 2021
            
Други

Фондация „Искам бебе” кани на благотворителен концерт

  25.07.2019 11:22
Фондация „Искам бебе” кани на благотворителен концерт

В Деня на Лятна Света Ана - закрилница на бременността и родилките, фондация „Искам бебе” отправя покана към всички жители и гости на Велико Търново да посетят благотворителния концерт в подкрепа на двойки с репродуктивни затруднения, който ще се проведе на 31 юли от 19 часа. Той ще бъде на АРТ-сцената до картинна галерия "Борис Денев".  

Участници в концерта са възпитаниците на музикално студио "Елита" с вокален педагог Петя Василева и на музикално студио "Бест сингърс" с вокален педагог Петя Кръстева. Те се включват с осъзнато желание за доброто, което заедно предаваме нататък.

Лично разказани истории за трудния път на ин витрото, снимки на родените с помощта на общинската програма "ин витро" наши, търновски бебета, също ще бъдат част от програмата на благотворителния концерт. Посетителите ще се срещнат и на място с деца, заченати по "трудния" начин.

Фондация „Искам бебе” изказва своите благодарности към домакините на празника - Община Велико Търново, Галерията / The Gallery, Петя Георгиева - представител на "Екстрапак", които предоставят изненадите за най-малките гости.

„Очакваме ви с нетърпение! За да пеем и танцуваме заедно! За да видим щастието в очите на нашите деца! За да сбъднем нечия мечта за щастие!”, призовават организаторите.

 


Ключови думи
искам бебе концерт
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати