Петък, 30 Сеп 2022
            
Общество

Община Елена търси екскурзоводи

  31.05.2019 09:57
Община Елена търси екскурзоводи

За поредна година Община Елена ще ангажира допълнително млади хора през активния туристически сезон. Те ще работят като екскурзоводи към Общинския туристически информационен център. Гостите на града и общината ще ползват техните услуги безвъзмездно, а възнаграждението на наетите екскурзоводи ще бъде за сметка на общинския бюджет.
Гидовете ще имат задачата да посрещат, упътват или придружават туристите при обиколката им из града, както и да предоставят информация за обектите за настаняване, заведенията за хранене и развлечения, природните забележителности, културно-историческото наследство, туристическите маршрути и еко пътеките, транспортната инфраструктура, културните и спортните събития, чествания, спектакли и празнични прояви.

Изискванията към кандидатите са: да имат навършени 18 години; да владеят минимум един чужд език; да имат добри познания за културно-историческото наследство и физикогеографските дадености на града и общината. Необходимите документи за кандидатстване са заявление (свободен текст) и автобиография (CV, европейски формат). Притежаването на сертификат за владеене на чужд език е предимство.

Документите на кандидатите ще се приемат в периода от 03.06.2019 г. до 11.06.2019 г. в стая 315, сградата на общинската администрация, а в зала 211 (Заседателна зала) допуснатите кандидати ще положат тест на 14.06.2019 г. от 10:00 часа.

За допълнителна информация - на място, на тел. 0879 910 620 или e-mail: [email protected], Христо Захариев, директор дирекция „ХДИРПС“ в Община Елена.


Ключови думи
екскурзоводи
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати