Вторник, 27 Сеп 2022
            
Избори 2019

Иво Христов в Полски Тръмбеш: С 5 милиарда държавни пари ГЕРБ купуват изборите

  21.05.2019 07:59
Иво Христов в Полски Тръмбеш: С 5 милиарда държавни пари ГЕРБ купуват изборите

ГЕРБ умишлено поставят по-тесни рамки на държавния бюджет, за да генерират излишък, с който да разполагат по време на избори, това заяви в Полски Тръмбеш кандидатът за член на Европейския парламент от листата на „БСП за България“- Иво Христов. Според него ГЕРБ е морално рухнала партия, която събира масовка от чиновници и по този начин  създава усещане, че зад ГЕРБ стои внушителна сила.  Затова Христов призова на 26-ти май всички българи да пречупят модела на управляващите и предупреди:
„5 милиарда са разпределени по тяхно усмотрение. С тези пари се купуват избори. Купуват се цели професионални категории. Ние трябва да се мобилизираме сега, няма да има поправителен изпит на тези избори. Ако няма предсрочни избори Борисов ще се бетонира във властта. За да има предсрочни избори има само едно условие- трябва листата  на „БСП за България“ с номер 18 да победи“, категоричен бе Иво Христов, като подчерта, че гласовете за малки партии и формации работят единствено за затвърждаване на статуквото.
 „Има независими кандидати, синдикалисти и прочее, които ръкомахат с юмруци и които са там с парите на Борисов, за да завлекат гласовете на БСП, те нямат друга цел, нямат и друга надежда“, обясни още Христов.
По време на срещата в Полски Тръмбеш жителите на града изразиха недоволството си от разпределението на европейските пари и призоваха бъдещите евродепутати от „БСП за България“ да променят порочните схеми на управляващите.
  Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Иво Христов БСП
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати