Петък, 07 Oct 2022
            
Общество

И баскетболисти се включват в кампанията за Никол Владкова

  19.04.2019 10:14
И баскетболисти се включват в кампанията за Никол Владкова

Благотворителен баскетболен мач в подкрепа на лечението на 18-годишната Никол Владкова ще бъде проведен във Велико Търново. За да й покажат, че не е сама в страшната битка, на терена ще излязат отборите на „Етър 49“ и „Балкан“ (Ботевград).
Срещата ще открие най-емоционалният сред баскетболните треньори – Тити Папазов, а публиката ще подгреят Жана Бергендорф, DJ Stancho и Лилия Ангеличева.
Мачът се организира по идея на съучениците на Никол от ПМГ „Васил Друмев“ във Велико Търново. Входът за него ще е с билети – 3 лв. за ученици и 6 лв. за възрастни, а набраните средства ще бъдат предоставени за лечението на момичето.
Никол е диагностицирана със сарком на меките тъкани, като вече мина първия курс лъчетерапия в клиника в Истанбул. Това стана отново с помощта на хора с добри сърца, които само за няколко часа успяха да съберат първоначалната сума от 27 хил. евро. Близките на Никол искрено благодарят на дарителите и се надяват, че благотворителната кампания за набиране на средства ще продължи успешно. На този етап сумата, необходима за лъче- и химиотерапия, е 65 900 евро.


Благотворителният мач между „Етър 49“ и „Балкан“ ще се проведе на 23 април от 13 часа в ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново.
Никол може да бъде подкрепена на

Банка SOCIETE CENERAL ЕКСПРЕС БАНК
BG 53TTBB94001527817429
Банков код TTBBBG22
Титуляр: Никол Николаева Владкова

 


Ключови думи
Никол Владкова
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати