Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Два магазина в Горна Оряховица отварят врати за инициативата на Мая Манолова „Купи и сподели“

  05.04.2019 16:33
Два магазина в Горна Оряховица отварят врати за инициативата на Мая Манолова „Купи и сподели“

От утре, 6 април 2019 г., стартира инициативата „Купи и сподели“, част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“. За четвърта поредна година тя се провежда под патронажа на омбудсмана Мая Манолова. 35 магазина в 12 града в страната отварят врати в подкрепа на благородната кауза, която дава възможност на хора с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден.
Към инициативата може да се присъедини всеки, като закупи трайни пакетирани хранителни продукти (олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др.) и ги дари в специално поставените брандирани с логото на кампанията колички на изхода на магазините. Доброволците на „Великден за всеки“, сред които и младежите от групата „отГОворните“ в Горна Оряховица,  ще оказват съдействие на всички, решили да подкрепят кампанията.
В Горна Оряховица „Купи и сподели“ може да бъде подкрепена в „Кауфланд“ от 11 до 14 ч. на 13, 14, 20 и 21 април и в LIDL в същите дни и часове.


Ключови думи
Мая Манолова
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати