Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

Мирела Величкова и Савов с четвърти пореден тур по клубните сцени в страната

  30.01.2019 11:41
Мирела Величкова и Савов с четвърти пореден тур по клубните сцени в страната

Популярният великотърновски музикант Петко Савов и една от живите легенди на пиано бар културата у нас – певицата с кадифен глас Мирела Величкова, дадоха начало на своя пореден национален клубен тур. Това е четвъртата съвместна обиколка на двамата изпълнители в хитовите пиано барове и клубове в страната.
Стартът бе даден още през януари, с гостуване в най-популярния пиано бар в Габрово, следвано от гастроли в Ямбол и Казанлък.
Турнето ще продължи през цялата 2019 година, като освен местата, в които музикантите гостуват редовно и са се превърнали в любимци на публиката, Савов и Мирела ще реализират участия и в много клубове, в които до момента все още на успели да пеят заедно. В някои от клубовете музикантите ще имат повече от едно участие.
Подробна информация за датите, градовете и местата, на които ще се провеждат участията от пролетния дял на националното турне, ще бъдат публикувани в официалния интернет сайт на Савов, както и в страницата му във Фейсбук.
Освен в столицата и големите градове, музикантите по традиция отново ще гостуват и в много от по-малките градове в страната.


Ключови думи
Петко Савов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати