Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Общество

Над 30 е-винетки са продадени само за ден в пощенските станции в община Горна Оряховица

  09.01.2019 14:46
Над 30 е-винетки са продадени само за ден в пощенските станции в община Горна Оряховица

Повече от 30 електронни винетки са продадени само за ден в пощенските станции в община Горна Оряховица. Както RegNews вече информира, от вчера стикерите се продават и в офисите на „Български пощи“ в цялата страна. Възможно е до края на работния ден продадените в Горнооряховско е-винетки да достигнат 100, информираха от пощенската станция в общинския център.
Продажбата на винетки се извършва на каса в офисите на „Български пощи“ в рамките на работното време на съответната пощенска станция. В община Горна Оряховица винетки могат да бъдат закупени от пощенските станции на всички населени места, с изключение на селата Стрелец и Паисий.
Припомняме, че при закупуването на винетен стикер от пощата е необходимо да се знае само регистрационният номер на автомобила. Преди да бъде изписано името и фамилията на клиента и да се положи подпис върху предоставения от пощенския служител служебен бон е необходимо да се провери дали данните са въведени коректно. След като клиентът извърши проверката и постави своя подпис, винетката се потвърждава. Потвърдена винетка не може да се връща или преработва.
За категории К1 и К2 годишни винетки няма да се продават. За категория К3 се въвежда „уикенд“ винетка, която ще важи от петък 12.00 ч. до неделя 24.00 ч.


Ключови думи
винетки
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати