Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Ученици от ПГТ „Васил Берон“ спечелиха награди от международен конкурс

  27.12.2018 16:33
Ученици от ПГТ „Васил Берон“ спечелиха награди от международен конкурс

Конкурс за онлайн съдържание на тема: „Важните житейски теми през очите на децата и младите хора“ бе организиран от Българо-румънската търговско-промишлена палата в началото на 2018. Организаторите определиха четири категории /фотография, рисунка, видеоклип и презентация/ и три възрастови групи /6-10 г.; 11-14г.; 15-18г./ за желаещите да участват.
Деца от България и Румъния изпращаха своите творби от януари до 30 ноември.  За да изберат победителите, журиращите са оценявали по критериите оригиналност, съответствие с темата, естетическа стойност, качество и ниво на трудност.
12 рисунки, от участвалите над 60, ще бъдат включени в календар за 2019 година, уточняват организаторите. Сред тях са и рисунките на Деница Топалова от XIб клас специалност „Кетъринг“ и Елисавета Петрова от IXа клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“.
Видеоклипът „Бъдещето зависи от мен“ на Румяна Иванова от XIIв клас, специалност  „Организация на туризма и свободното време“ е класиран на второ място.
Учителят, мотивирал и подготвил учениците, е инж. Славка Проданова.


 


Ключови думи
награди ПГТ
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати