Вторник, 16 Мар 2021
            
Общество

Коледарчета от ДГ „Соня“ зарадваха служителите на „Лактима Балкан“

  13.12.2018 13:02
Коледарчета от ДГ „Соня“ зарадваха служителите на „Лактима Балкан“

Коледарчета от ДГ „Соня“ изненадаха служителите на „Лактима Балкан“ тази сутрин. Малчуганите пресъздадоха обичая Коледуване и влязоха в производствената база с ямурлуци, геги,  венци от пуканки и гевреци. Красивите млади дами пък бяха облечени с народни носии.
Възпитаниците на ДГ „Соня“ запяха най-хубавите коледни песни, а младите коледарчета смело удряха гегите в пода, изричайки сакралните думи „да бъде“. Наричайки за здраве, малчуганите изпълниха без грешка целия коледен ритуал. Те подариха коледната питка на прокуриста на „Лактима Балкан“ Георги Георгиев.
Всички служители на предприятието бяха очаровани от малките си посетители и не пропуснаха да се снимат с тях за спомен. Освен това децата бяха любопитни да видят кой прави млякото, което всеки ден виждат в магазините.
За да благодарят на децата, от „Лактима Балкан“ бяха приготвили изненада за възпитаниците на ДГ „Соня“. Те получиха пакети с вкусни млечни продукти. Освен това служителите на предприятието изненадаха малчуганите с детски книжки за тяхната библиотека, които специално са събрали, за да обогатят фонда им.
Благодарствена грамота получи директорката на детското заведение Жаклин Харалампиева-Павлова. Тя беше връчена от прокуриста на „Лактима Балкан“ Георги Георгиев, който благодари на децата за изненадата и ги покани отново да гостуват в предприятието.
„Благодаря Ви, че всяка година участвате в нашите инициативи. Пожелавам Ви да ставате все повече и винаги да се усмихвате. Вие сте тези, които ни дават надежда и сили да правим всичко“, сподели Георги Георгиев.
 


Ключови думи
Лактима Лактима Балкан ДГ Соня деца Коледуване Коледа мляко
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати