Неделя, 02 Oct 2022
            
Общество

Даниел Панов и млади великотърновски таланти изненадаха бивши учители в Деня на християнското семейство

  22.11.2018 10:52
Даниел Панов и млади великотърновски таланти изненадаха бивши учители в Деня на християнското семейство

Кметът на Велико Търново Даниел Панов и талантливи деца от старопрестолния град изненадаха бивши учители в Деня на християнското семейство. На специално организирана среща Панов благодари на педагозите, че са възпитали и са помогнали за израстването на поколения великотърновци и са ги научили да познават и опазват българските традиции, обичаи и културно наследство.
„Вие, уважаеми учители, сте наши приятели и наши духовни наставници. Връзката между семейството, вярата и училището винаги е била много силна и неразривна. Благодаря ви, че сте се посветили на тази достойна професия, че сте нашите съвременни будители“, обърна се Панов към учителите.
Поздрав за гостите бяха изпълненията на децата от детска градина „Соня“, от вокална група „Дъга“ към ОУ „Бачо Киро“ и на Иван Мишев. Тържеството бе уважено също от областния управител проф. Любомира Попова и от началника на Регионалното управление по образованието инж. Розалия Личева, присъстваха също общинските съветници проф. Михаил Харалампиев, Деян Хаджийски, Георги Марков и Георги Недев.
 


Ключови думи
учители Даниел Панов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати