Сряда, 05 Oct 2022
            
Светски

Започна Х ``Миндя Рок Фест`` (галерия)

  25.08.2018 06:59
Започна Х ``Миндя Рок Фест`` (галерия)

Горнооряховската група ``The Drivers`` даде същинското начало на десетото издание на ``Миндя Рок Фест``.

Фестът, утвърдил се като най-устойчивото извънстолично събитие за рок и блус, започна в петъчната вечер и ще продължи и днес.
По традиция феновете, дошли от цялата страна, а и от чужбина, бяха поздравени от кмета на Миндя Иван Иванов и от лицето на ``Миндя Рок Фест`` - политологът проф. Евгений Дайнов.

Двамата, заедно с още един от организаторите – Борислав Мавродиев, апелираха качествената музика да бъде пазена. Тримата призоваха да бъде пазена и паметта на басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, който си отиде внезапно преди броени дни. Веднага след това най-нетърпеливите почитатели на ``Миндя Рок Фест`` чуха изпълнения на женската група ``Веселина`` от търновското село.



Тази година организаторите привлякоха някои от хедлайнерите, забивали на сцената на феста през деветте му предишни издания. Затова още в петъчната вечер на място бяха Милена Славова и Васко Кръпката.

Кръпката и неговата ``Подуене Блус Бенд``, както и  сърбите от ``Cotton Pickers``, ще са едни от звездите в програмата тази вечер. Преди тях пред феновете на ``Миндя Рок Фест`` ще застанат ``Рестарт``, ``Асамбленд`` и групата на проф. Евгений Дайнов ``Магистри``.

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
Миндя Рок Фест
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати