Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

Музикалната школа към Младежкия дом във Велико Търново обяви прием за новата учебна година

  24.06.2018 08:35
Музикалната школа към Младежкия дом във Велико Търново обяви прием за новата учебна година

Музикалната школа при Младежки дом - Велико Търново обявява прием за новата учебна 2018/ 2019 г. на деца, желаещи да свирят на класически музикални инструменти: пиано, цигулка, виола, виолончело, флейта, китара, акордеон, синтезатор, солфеж и подготвителен клас солфеж.
Музикалната школата е специализирана форма на обучение, чрез която децата могат да получат много добро музикално образование. Тя оформя и утвърждава естетически вкус и критерии у всички деца, които се занимават с музика. В школата се обучават повече от 200 деца, а всички преподаватели са доказали се в своята област професионалисти. Упоритост и устрем са ключовите думи, които характеризират творческата им дейност.
Учебната година в школата започва на 1 септември. Обучението на децата се извършва по норматив и график, съобразен с Правилника за вътрешния ред на Младежки дом – ВеликоТърново.
Приемат се ученици целогодишно, без възрастови ограничения. Уроците се насрочват в удобно за ученика време. Учебните часове по инструмент са индивидуални и се провеждат два пъти седмично. Часовете по солфеж са групова форма на обучение.
Информация и записване можете да направите в стая 205 на Младежки дом - Велико Търново.

 


Ключови думи
Младежки дом ДМШ прием школа
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати