Събота, 01 Oct 2022
            
Спорт

„Локомотив” загуби от „Добруджа” в първия пролетен кръг

  03.02.2018 21:46
„Локомотив” загуби от „Добруджа” в първия пролетен кръг

Хандбалният „Локомотив” (ГО) загуби от „Добруджа” (Добрич) в първия мач от пролетния полусезон на „А” РХГ.
С голямо желание излязоха на терена за тази среща младите железничари. Те не се стъписаха от класата на съперника. Въпреки кадровите проблеми, се стараеха да играят като равен с равен. Двубоят започна с лек превес за гостите, които поведоха в началните минути. Домакините успяха да изравнят играта и резултата до 4:4 в 10-та мин. Последва размяна на голове в двете врати. В средата на полувремето гостите реализираха три безответни гола. Успяха да увеличат преднината си и заслужено се оттеглиха на почивката при резултат 15:20.
През втората част „локомотивци” вдигнаха оборотите и се опитаха да променят развоя на срещата. Опитните добруджанци умело се защитаваха и не позволиха обрат. Въпреки загубата с 27:35 младите горнооряховчани оставиха добро впечатление от сърцатата си игра.
„Доволен съм от старанието на момчетата. Загубихме концентрация в завършващата фаза. Не успяхме да реализираме чисти положения и допуснахме лесни голове. Въпреки това показахме, че стоим добре на терена”, заяви треньорът Йордан Димитров за неговите: Веселин Лазаров, Георги Маринов, Стефан Димитров, Васил Боев, Йордан Михнев, Радослав Йорданов, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Петър Николов, Радослав Георгиев, Николай Генов и талисмана на отбора Георги Симеонов – Катеричока.
На 4 февруари локомотивци гостуват на „Фрегата” (Бургас) в изтеглена среща от ХІІІ кръг.
 


Ключови думи
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати