Събота, 08 Oct 2022
            
Други

Йордан Йовчев гостува във Велико Търново

  01.02.2018 17:09
Йордан Йовчев гостува във Велико Търново

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна с големия спортист, многократен национален и световен шампион, олимпийски медалист Йордан Йовчев. Прочутият  гимнастик гостува в Старата столица, посети стадион „Ивайло“ и в залата за спортна гимнастика проведе открит урок и тренировка с децата от Спортен клуб „Етър – Стил“.
Шампионът  оцени високо инвестициите в спортната инфраструктура във Велико Търново, реализирани през последните няколко години по инициатива на Даниел Панов, екипа му в общинската администрация и ОП „Спортни имоти и прояви“. Панов и Йовчев разговаряха за възможността Българската федерация по гимнастика да подпомогне осигуряването на нови уреди в залата по спортна гимнастика. Тя бе обновена заедно по време на мащабните ремонтни дейности на „Ивайло“.
Йордан Йовчев посети и едно от новите великотърновски заведения, където се срещна с десетки жители на Старата столица и със спортни деятели. Той говори за своя житейски път, за спортните си постижения. Особено впечатлени бяха младите хора, които получиха ценни съвети от шампиона.


Ключови думи
Йордан Йовчев Велико Търново
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати