Понеделник, 13 Май 2024
            
Горна Оряховица Общество

Десетки деца украсиха Великденско дърво и се забавляваха в празника на сдружение „ЗА Горна Оряховица” в Детския кът

  28.04.2024 12:37
Десетки деца украсиха Великденско дърво и се забавляваха в празника на сдружение „ЗА Горна Оряховица” в Детския кът

В Детския кът вече има Великденско дърво, украсено с десетки яйца, изрисувани от децата на Горна Оряховица. На Цветница хлапета на всякаква възраст се забавляваха заедно с родители, баби, дядовци, лели и чичовци в игрите и предизвикателствата, предложени от Сдружение „ЗА Горна Оряховица”.

Първата задача беше да се изрисуват яйцата от стиропор и да се украси Великденското дърво на Горна Оряховица. След това започнаха игрите, като за всеки успех децата получаваха вкусна награда. Великденският заек беше минал рано сутринта и пръснал из парка шоколадови яйца и зайчета, които хлапетата бързо откриха. За финал имаше и томбола с много награди, осигурени от партньорите на инициативата. Книжки, ранички, шапки, боички и още привклекателни неща спечелиха късметлиите. За всички най-голямата награда беше играта на открито и забавлението с приятели.

Искаме да зарадваме децата на Горна Оряховица, но заедно с това да напомним на родителите им, че трябва да сме една общност и да си помагаме. Градът ни ще стане по-добро място за нашите деца, ако всеки дава своя принос към общността. Работим по различни каузи, сега предстои да подкрепим абитуриентите на града. Каним всички горнооряховчани да се включат и да работим заедно за града си, обясниха идеята на празника организаторите от „ЗА Горна Оряховица”.


Ключови думи
Великденско дърво сдружение ЗА Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета