Петък, 03 Май 2024
            
Велико Търново Спорт

Игор Кислов със специално видео обръщение към феновете на „Етър“

  22.04.2024 12:48
Игор Кислов със специално видео обръщение към феновете на „Етър“

Игор Кислов – бившият нападател на “Етър” от „златната“ 1991 г., получи, както и всички шампиони, покана за участие в празненствата и юбилейния мач на 25 април. За съжаление, въпреки огромното му желание, Кислов, който в момента е шеф на спорта в община Полтава, няма да може да пристигне в България.

Игор Кислов изпрати специално видео обръщение, в което обяснява причините и изпраща сърдечни поздрави на всички великотърновци за стотния юбилей:

„Скъпи мои български приятели! Искам да ви поздравя с юбилейната дата – столетието на ФК „Етър“! Искам да ви пожелая още дълго и дълго да идвате и поддържате „Етър“! За съжаление, при нас в Украйна сега е война и затова не мога да дойда и да бъда участник в този прекрасен футболен мач.

На стадиона вие ще видите много легенди, които носиха слава по световните футболни терени. Искам и мечтая когато свърши войната в Украйна, да направим футболен мач между ветераните на „Ворскла“ (Полтава) и „Етър“.

На „Етър“ искам да пожелая само победи и да ви кажа (на български език): „Всичко най-хубаво на вас, болярите! Само „Етър“!”, заяви Игор Кислов.


Ключови думи
Игор Кислов Етър
Последни
Седмицата
Анкета