Събота, 01 Oct 2022
            
Политика

Специалист по антична философия координира партията на Слави в Горна Оряховица

  09.10.2019 09:33
Специалист по антична философия координира партията на Слави в Горна Оряховица

След учредяването на „Няма такава държава”, преминало при пълна тайнственост, хората на Слави Трифонов продължават да поддържат мистерията и отказват да коментират, каквото и да било преди да мине вписването й в Съда.

Силна група от около 40 души е представяла областта на учредяването и според сайта на новата партия тук има доста добре развита мрежа от общински структури. Посочени са координатори за седем от десетте общини – Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Стражица, Златарица, Павликени и Елена. Освен тях за областта ще отговаря и Момчил Иванов, който всъщност беше единственото спрягано име и преди самото учредяване.

Като човек за контакти в Горна Оряховица е посочен преподавателят във Великотърновския университет доц. д-р Иво Ангелов Дочков. Той е горнооряховчанин, завършил средното си образование в СУ „Георги Измирлиев” и после философия във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Научните му интереси са в областта на античната и ренесансова философия.

Самият той отказа всякакъв коментар за състоянието на структурата в Горна Оряховица на този етап. Ще получите най-подробна информация, когато му дойде времето, заяви доцентът. Според други от учредителите партията вече има структури и организационен живот, но той няма да бъде коментиран преди да мине регистрацията.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати